Skip to main content
Slide background

3D

Slide background
Slide background

3D ontwerp

3D-concepten kunnen vormgeven en printen biedt bedrijven een aantal belangrijke voordelen, waaronder:

  1. Betere productontwerpen: Met 3D-concepten kunnen bedrijven producten virtueel ontwerpen en testen, waardoor ze beter in staat zijn om fouten te identificeren en te corrigeren voordat ze het product daadwerkelijk gaan produceren.

  2. Verbetering van de verkoopbaarheid: Bedrijven kunnen 3D-concepten en prototypes gebruiken om potentiële klanten te laten zien hoe het product eruit zal zien en hoe het zal werken, wat de verkoopbaarheid vergroot.

  3. Versterking van de marketingboodschap: 3D-concepten kunnen worden gebruikt om marketingmateriaal te creëren, waaronder video's en animaties, die de boodschap van het bedrijf versterken en de aandacht van het publiek trekken.

  4. Verbetering van de productpresentatie: Bedrijven kunnen virtuele en interactieve webomgevingen creëren die de producten op een aantrekkelijke en realistische manier presenteren, wat de productpresentatie verbetert.

  5. Vergroting van de merkbeleving: Virtuele en interactieve webomgevingen kunnen worden gebruikt om de merkbeleving van bedrijven te vergroten door de consumenten in staat te stellen om producten en diensten op een realistische manier te verkennen.

Kortom, de mogelijkheid om 3D-concepten te vormgeven en te printen biedt bedrijven veel voordelen, waaronder betere productontwerpen, verbetering van de verkoopbaarheid, versterking van de marketingboodschap en vergroting van de merkbeleving. Bedrijven die deze technologie gebruiken, zijn beter in staat om hun producten en diensten op een professionele en indrukwekkende manier te presenteren en te verkopen.

Designer illusions kan voor u een 3d ontwerp maken voor verschillende media. Een fysieke 3d print van logo of mascotte is mogelijk maar we kunnen ook een virtuele 3D omgeving ontwikkelen. Een omgeving die met een Oculus (3d bril) te beleven is, of bijvoorbeeld een omgeving die met elke browser te bekijken is zonder daar speciale apparatuur voor nodig te hebben. 

Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Virtual Booth

Voor X-omics hebben we een aantal 3D oplossingen mogen maken. Zo ook een online 3d te bekijken omgeving waar de bezoekers op hun gemak informatie kunnen bekijken.

NetworkApp

Voor X-omics hebben we ook een 3d Omgeving gemaakt voor hun jaarlijkse festival waar bezoekers via hun eigen browser contact konden maken en elkaar middels videobeeld konden ontmoeten.

Gathertown

Gather town is een omgeving die door X-omics gebruikt wordt tijdens hun jaarlijkse festivals voor situaties waar geen live event mogelijk is zoals de afgelopen jaren. In deze omgeving kun je rondlopen en anderen aanspreken. Vooral voor grotere groepen mensen is dit een leuke alternativee manier om elkaar toch te 'ontmoeten'.

NetworkApp omgeving

3D omgeving voor live meetings