Samenwerking

Wil je snel gaan, ga alleen. Wil je ver komen, ga samen.

Daarnaast is het veel leuker om samen aan een project te werken, toch?

Werken we al samen dan sta je waarschijnlijk hieronder.

En zo niet, neem dan snel Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om daar verandering in te brengen!

 

Ron Sieraad: Sieraadmedia.nl

Al sinds het begin van deze eeuw werk ik met veel projecten samen met Ron.

Hij studeerde bij de Media Academie, het Nederlands Forensisch Instituut, het College of MultiMedia en de Nederlandse Politieacademie.
Hij werkte als video editor, geluidstechnicus en forensisch technisch specialist beeld en geluid en wij ontmoeten elkaar tijdens een vakantie in Hongarije.
Sindsdien zijn we bevriend gebleven en hebben dit later uitgebreid naar het zakelijke vlak waar we geregeld gezamelijke projecten aannemen. 

Nu digitaliseert hij film & video en restaureert niet afspeelbare filmspoelen, videobanden en digitale videobestanden. Uw waardevolle herinneringen maakt hij blijvend digitaal zichtbaar. 

Zeker de moeite waard om even op uw zolder te kijken of er nog iets ligt wat u niet kwijt wilt aan oude beelden.


Bruiloften

SEO specialist voor bedrijven welke vindbaar willen zijn

Grafisch ontwerpbureau
Ieder bedrijf kent groeifases. In het jaar 2000 begonnen als grafisch ontwerpbureau. Toen kwam de behoefte van klanten om niet alleen hun grafische uitingen weg te kunnen leggen bij hetzelfde bureau maar ook de websites.

Webdesign
En dus werd webdesign toegevoegd aan de diensten. Eerst statische websites en later kwamen daar de CMS websites bij; websites waarbij de klant zelf wijzigingen aan kan brengen.
Een website welke niet gevonden wordt, is als een visitekaartje wat ergens in een la blijft liggen. Dus vindbaarheid, zoekmachine optimalisatie was de volgende stap. Met SEO bereiken wij goede resultaten waar wij zelf ook, niet echt merkwaardig ;) super enthousiast van worden.

Content marketing
Content marketing is er stilletjes aan toegevoegd. Je kunt geen SEO doen zonder content. Content is een krachtige tool om een website beter vindbaar te maken, meer links te verkrijgen en dus meer klanten te krijgen. Als SEO specialist moet je dus wel alles over content weten. Weer een vinkje toegevoegd aan ons dienstenpakket.

We zijn allebei gedreven zzp'ers van huis uit en we hebben met a-merkwaardig onze krachten gebundeld om met passie jouw bedrijf, product of dienst op pagina 1 van Google te krijgen.


Bruiloften

Lid adviesraad ContourdeTwern 

Maatschappelijk ondernemen is hot!

ContourdeTwern is een grote speler op het gebied van maatschappelijk ondernemen. De beursvloer die ze elk jaar organiseren is de grootste van Europa en daar zijn ze terecht trots op.

“De Raad van Advies denkt mee over en draagt bij aan, specifieke maatschappelijk betrokken  (en vrijwilligers) activiteiten door te klankboorden met andere maatschappelijk betrokken bedrijven en de medewerker/intermediair op het gebied van maatschappelijk betrokken ondernemen van ContourdeTwern. Hierdoor heeft u toegang tot dit unieke netwerk".  De Raad van Advies komt 3 x per jaar bijeen met interessante onderwerpen. 

Designer illusions is al weer enige jaren betrokken bij ContourdeTwern en heeft mede de website www.maatschappelijkbetrokkenondernementilburg.nl ontwikkeld.


Bruiloften
  • +31 6 179 25 108
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Grafisch ontwerp bureau

Copyright 2019 Designer illusions - Algemene voorwaarden
KvK 180.69299 - BTWnr. NL001923607B73

Marijkestraat 1 - 5121 XB - Rijen - 06-17925108