Welkom

Scroll naar beneden

Grafisch sterk

Designer illusions is al vanaf 2002 een verrassend professioneel grafisch ontwerpbureau in Tilburg, in het mooie Brabant.We willen jouw verhaal laten zien met mooie ontwerpen in drukwerk en online d.m.v. dynamisch pakkende en heldere websites of een dynamische promotie video / (3d) animatie om duidelijk over te brengen wat voor jou belangrijk is.Van zzp, tot kleine- en middelgrote bedrijven en internationaal opererende bedrijven. Voor elke partij hebben wij een passende oplossing.

Nieuw! 360 graden presentatie. "Virtual booth" voor evenementen.Productpresentatie waar alle kanten belicht worden, of complete 360 omgevingen voor jouw online evenementen!
Bekijk deze 360 virtual booth van X-omics

Webdesign

Wij werken vooral met het Joomla CMS in combinatie met YooTheme templates. De uitgebreide ProBuilder geeft een enorme uitbreiding op de mogelijkheden die Joomla zelf al biedt. De modulaire opzet maakt het mogelijk de functionaliteit uit te breiden met bijvoorbeeld een afgeschermd gedeelte met documentenbeheer of ticketsysteem voor een helpdesk. Organiseer je evenementen dan hebben wij daar een passende oplossing voor.

Huisstijl ontwerp

Net een nieuw bedrijf of project begonnen of toe aan een vernieuwing van een bestaand logo? Wij verzorgen graag jouw complete, samenhangende, nieuwe uitstraling die past bij deze tijd. We kunnen het nieuwe logo ook animeren voor een nog grotere impact.

Jouw huisstijl

Drukwerk

Als bedrijf kun je niet buiten drukwerk. We verzorgen graag jullie briefpapier en visitekaartjes maar kunnen uiteraard ook alles leveren wat nodig is voor een internationale beurs. Magazines, brochures en flyers. Wij werken met verschillende drukkers om jou de meest passende optie aan te kunnen bieden.

(3D) Animatie

Een nieuw of bestaand logo animeren? Wij hebben altijd een passende oplossing voor jouw wensen! Met geavanceerde software en hardware kunnen wij alles maken. Wil je een product presenteren waar nog geen prototype van is gemaakt om te kunnen fotograferen? Geen enkel probleem. Designer illusions creëert de 3d omgeving geheel naar wens in de stijl die past bij het product of dienst.

Fotografie

Voor het persoonlijke tintje komen wij graag foto's maken bij jou op locatie voor gebruik op website of drukwerk. Liever gebruik maken van stockfoto's? Geen enkel probleem. Wij vinden altijd de juiste sfeer voor jouw nieuwe uitstraling.

Videobewerking

Steeds meer bedrijven zien de meerwaarde van (product)video's op YouTube. Informeer naar de mogelijkheden! Zeker in combinatie met 3d software zijn de mogelijkheden eindeloos!

Grafisch troubleshooter

Als grafisch ontwerper moet je niet alleen oog hebben voor wat mooi is. Je moet het kunnen verbeelden voor dat het bestaat. Vaak maak je iets uit niets. Met een breed scala aan software. Welke software gebruikt wordt is afhankelijk van de ideëen die we krijgen, vaak al in een eerste gesprek.

Designer illusions is een grafische duizendpoot met een passie voor nieuwe en unieke technieken.

Gebruikte programma's

120

+

Hier wat voorbeelden tonen met linkjes naar aparte projectjes.'Some magic is real'

Grafisch uitdagend

Elke dag dagen we onszelf uit om nieuwe oplossingen te bedenken. We doen er alles aan om dat extra wauw effect te krijgen. Of dat nou is met de juiste pakkende foto, of met custom 3d ontwerpen. Video bewerking of drukwerk, wij staan voor u klaar!

Van idee tot realisatie vaak binnen

30

dagen

referenties

X-omics (LOGO / WEBSITE / DRUKWERK / 3D OMGEVING / VIDEO / BEURS-GADGETS)
Speel-o-theek(LOGO / WEBSITE / DRUKWERK)
BASDA (LOGO / WEBSITE)
Equus & Ego (WEBSITE / Fotografie)

Mail me voor nog meer voorbeelden!

Referenties

Een grote diversiteit aan opdrachten en opdrachtgevers: Van de Hapjesschaal om de hoek tot een fotograaf uit Oregon USA. Groot, klein, online en offline.

Samen zorgen we ervoor dat jouw verhaal goed uit de verf komt!

1200

Tevreden klanten

Snel, creatief en vaardig. We zien Designer illusions als een grafische troubleshooter waar we met al onze uitdagingen naar toe kunnen. X-omics

-->

Waarom wachten

Als het ook nu kan!
Oke, kijk nog even rond bij mijn werk of bij de leuke extra's op deze site. Maar neem daarna gewoon contact op om te kijken wat wij voor jou kunnen maken. Creëren is onze passie. Vertel me jouw verhaal en wij geven hem vorm.

31,200

Ideëen uitgevoerd

Wordt jouw verhaal de volgende wat wij mogen doorvertellen? Mail me nu

Neem contact op

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Designer illusions
Muggenbergstraat 62 1
Tilburg
Nederland

info@designer-illusions.com

Mobiel: 06 179 25 108